Taarten en zoete lekkernijen

Aan Tafel bij De Zoete Ridder

 

 Aan Tafel bij

 De Zoete Ridder

     Een ambachtelijke, kwalitatieve brunch in een landelijke, romantische setting.

 

 

 

 

 

 

 

SUNDAYS ARE FOR BRUNCH

 

 

"Aan Tafel bij De Zoete Ridder" dat is een ambachtelijke, kwalitatieve brunch in een landelijke, romantische setting.

Deze brunch geeft perfect de waarden weer op basis waarvan De Zoete Ridder is ontstaan. Gezelligheid, kwaliteit, warmte en sfeer. Kortom, samen genieten van lekker eten met mensen die je dierbaar zijn.

De voorbije jaren waren wij enkel leverancier, maar wij nodigen je nu ook met veel plezier uit als onze gast!

Omgeven door charme en romantiek, serveren wij jou een kwalitatieve brunch met zowel huisbereid lekkers als producten aangekocht bij lokale ambachtelijke leveranciers. 

Verwacht je aan een all-in formule geserveerd op sierlijke etagères, bestaande uit zowel zoete als hartige hapjes. Met uiteraard een tasje koffie of thee en een versgeperst sapje. Je kan het ook extra feestelijk maken met een glaasje sprankelende wijn.

Kom samen met vrienden of familie genieten van een gezellige én lekkere zondagochtend en laat je door ons verwennen!

 

 

 

 

MENU

EUR 39,5 per persoon

EUR 15,- per kind tot 12 jaar

 

 

Aanvraag reservatie

Wat fijn dat jij wenst te reserveren voor onze formule 'Aan Tafel bij De Zoete Ridder'. Alle overige edities waren snel volzet!

Gezelligheid en kwaliteit staan centraal bij De Zoete Ridder. Dat betekent dat de plaatsen beperkt zijn. Wil jij graag aansluiten op één van deze nieuwe data laat het ons alvast weten!

Let op, je reservatie is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen. Hou je mailbox dus goed in de gaten.

Scroll ook nog even verder naar beneden voor wat praktische informatie. 

Wij kijken er alvast naar uit om jou te mogen ontvangen!

Veel liefs, Pieter en Sofie

De gegevens doorgegeven via dit formulier worden gebruikt om je verdere informatie en updates te bezorgen over dit event, alsook informatie over verdere ondernemingen van De Zoete Ridder zoals andere events, nieuwe lanceringen, samenwerkingen, etc. Je kan je ten allen tijde uitschrijven en/of vragen om je gegevens in te zien, aan te passen of te wissen door een e-mail te sturen naar info@dezoeteridder.be. 

Praktisch

Bij de bevestiging van je reservatie bezorgen we je de betaalgegevens. Graag betaling binnen de 7 dagen na ontvangst van je bevestiging.

Extra consumpties de dag zelf kunnen cash of via de bank app ter plaatse afgerekend worden. 

Annulaties tot 48 uur op voorhand worden volledig vergoed. Voor annulaties op de dag zelf rekenen we een forfait van EUR 20 per persoon aan. Het resterende bedrag wordt teruggestort. 

Honden zijn niet toegelaten.