Taarten en zoete lekkernijen op bestelling

Bestellen

Bij De Zoete Ridder kan je terecht voor huisgemaakte desserts op bestelling.
Een handgemaakte taart voor 4 personen of een dessertbuffet voor 300 personen? Kan allemaal!

Een dessertbuffet samenstellen
Bekijk ons zoete assortiment en geef hieronder je keuze door. Wil je liever een woordje uitleg en wat advies bij het samenstellen van een dessertbuffet voor je kerstfeest, verjaardagsfeest, babyborrel, receptie of bedrijfsevenement? Op maat? Contacteer ons via info@dezoeteridder.be of 0472 40 98 46 en we helpen je graag verder.

 

Levertermijn

  • Wij werken enkel op bestelling. Plaats daarom je bestelling minstens 3 dagen op voorhand, zodat we de tijd hebben om alle verse ingrediënten in huis te halen.
  • We leveren gratis voor bestellingen vanaf €35,00 in een straal van 10 km rondom Tienen. Voor alle andere bestellingen rekenen wij een leveringskost aan van € 0,55/km boven de 10 kilometer. Je kan je bestelling ook afhalen in Hoegaarden.

 

17/03/2020 - Pauze

Gezelligheid en samenhorigheid zit in het DNA van De Zoete Ridder. Toen deze crisis ons land naderde, waren we initieel dan ook vastbesloten om in deze moeilijke tijden van social distancing gezelligheid letterlijk aan huis te brengen.

Ons gevoel zegt evenwel dat we op dit moment onze verantwoordelijkheid moeten opnemen en zoveel als mogelijk onnodige contacten moeten vermijden. We denken daarbij in eerste instantie aan onze klanten maar ook aan onze leveranciers waarmee we veelvuldig in contact komen aangezien we steeds met verse producten werken.

Voorlopig zijn we dus gesloten tot en met 3 april. Afhankelijk van de richtlijnen van de overheid, zullen we op dat moment herevalueren. Als kleine zelfstandige die volop in expansie is, is dit geen makkelijke beslissing maar wel de enige juiste.

We zullen in de loop van de komende dagen persoonlijk contact opnemen met personen die in deze periode nog een bestelling hebben.

We wensen iedereen veel moed in deze verwarrende tijden en hopen jullie snel terug van dienst te kunnen zijn!

Wij zijn gesloten van  10 t.e.m. 30 augustus 2020.