Taarten en zoete lekkernijen

Assortiment Pasen

Voel jij het ook kriebelen?

Langere dagen met al af en toe een warm(er) zonnetje, fluitende vogels en geurige bloesems... Het is zover, de Lente is officieel in het land!

Je kan daarom vanaf nu bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment lekkers voor Pasen. Ons aanbod is zorgvuldig geselecteerd en samengesteld op basis van jullie vragen en onze ervaringen van de voorbije jaren. 

Zo bieden we niet alleen mooi verpakte chocolade figuren en eitjes aan, om cadeau te geven of om natuurlijk lekker zelf op te snoepen. We hebben ook een romantisch paasmandje uitgewerkt, gevuld met de lekkerste lekkernijen. Ideaal voor (klein)kinderen, maar plezier voor jong en oud gegarandeerd!

Wist je dat onze romantische chocoladefiguren het ook heel goed doen als decoratie op je paastafel?

Ontdek hieronder ons aanbod.

Typography is the art and technique

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Aanbod Pasen 2023

Praktische informatie Pasen

Langskomen in de winkel

Onze winkel is intussen helemaal in de sfeer van de lente! Je kan dus kennismaken met het volledige assortiment door gewoon langs te komen in de winkel tijdens de openingsuren.

Let wel, onze toonbank is uitzonderlijk gesloten tijdens het weekend van 18 en 19 maart. 

Bestellen en Ophalen

Hoewel ons volledig assortiment enkel in de winkel te bekijken is, is het ook mogelijk om bestellingen telefonisch of via e-mail te plaatsen. Dat kan uiteraard enkel voor zover de voorraad strekt. 

Je bestelling is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen.

Je kan je bestelling ophalen tijdens de openingsuren van de winkel. Let wel, onze toonbank is uitzonderlijk gesloten tijdens het weekend van 18 en 19 maart, maar het ophalen van bestellingen op het afgesproken tijdstip is wel mogelijk. 

Betalen

Betalingen met bancontact zijn niet mogelijk, wel via de bank-app (QR code) of cash.

Bij bestellingen kan het bedrag ook op voorhand overgeschreven worden op naam van De Zoete Ridder – IBAN BE28 0689 0617 3320 met vermelding van je naam en voornaam.