Taarten en zoete lekkernijen

Afternoon Tea De Zoete Ridder

Een namiddag samen genieten van zoete en hartige hapjes bij een heerlijk kopje thee. Dat is de Afternoon Tea De Zoete Ridder. Je kan deze al bestellen vanaf 10 personen. Ideaal voor een gezellige namiddag met familie of vrienden en vriendinnen. 

Afternoon Tea of High Tea is een typisch Engels gebruik dat tegenwoordig ook erg populair is bij ons. En dat is helemaal terecht, vinden wij. Wie houdt er niet van een gezellige namiddag met familie en vrienden waarbij je proeft van ambachtelijke lekkernijen?

Onze Afternoon Tea De Zoete Ridder brengt het beste van twee werelden samen. Onze meest verfijnde belegde boterhammen in combinatie met een selectie van ambachtelijke desserts en lekkernijen. Daarbij kan je ook genieten van drie soorten losse thee. Soep kan op vraag.

Afternoon Tea helemaal in de stijl van De Zoete Ridder...  dat is meer dan thee alleen:

  • Je proeft onze belegde boterhammen, bijvoorbeeld de boterham met gerookte zalm, avocado en feta of met huisbereide americain met ajuin en augurk.
  • Je geniet van onze favoriete dessertjes, zoals een mini-fruit- en citroentaartje, een merveilleux, onze huisbereide koekjes, een brownie, een mini-crème brûlée of chocolademousse.

Prijzen

Je kan al genieten van onze Afternoon Tea vanaf 36 euro per persoon.

Graag ook een mooie gedekte tafel? We helpen je hier graag bij. Met mooi tafellinnen en oude serviesjes en theepotten gaan we voor jou aan de slag. Prijs op aanvraag.

Bestellen

Bestellingen zijn mogelijk vanaf 10 personen

Wij werken enkel op bestelling. Plaats je bestelling minstens 7 dagen op voorhand zodat we tijd hebben om alle verse ingrediënten in huis te halen.

Levering

  • Wij leveren gratis vanaf 35 euro in de zone Tienen-Hoegaarden.
  • Voor alle andere bestellingen, rekenen wij een leveringskost aan van EUR 0,55/km boven de 10 kilometer.
  • Je kan je bestelling ook afhalen in Hoegaarden.