Taarten en zoete lekkernijen

Huwelijk

Jouw bijzondere dag verdient onze bijzondere aandacht

Een huwelijksfeest is iets heel persoonlijk. Groot of klein, er moeten heel wat keuzes worden gemaakt. Soms weet je perfect wat je wilt, soms loop je verloren in het aanbod. 

Wij kiezen voluit voor een persoonlijke aanpak en leren elkaar eerst graag beter kennen tijdens een kennismakingsgesprek.  

Tijdens dit gesprek horen we graag hoe jij de zoete kant van jouw huwelijksfeest ziet. Ben je nog zoekende, dan gaan we graag met jou op pad om te bepalen waar je precies naartoe wil. Een unieke bruidstaart op maat, een dessertbuffet, ... of allebei? Het kan allemaal!

Contacteer ons via info@dezoeteridder.be of 0472 40 98 46 voor een kennismakingsgesprek. Eens we een goed zicht hebben op jouw plannen, werken we voor jou een vrijblijvend voorstel op maat uit.

Formules

Bruidstaart

Dessertbuffet

All-in formule

Doen onze specials hieronder je al wegdromen? Dan is een bruidstaart op maat waarschijnlijk iets voor jullie.

We begrijpen maar al te goed dat een bruidstaart naadloos moet aansluiten bij jullie persoonlijkheid en de stijl van jullie feest.

We besteden daarom tijdens ons kennismakings-gesprek veel aandacht aan elk aspect van een bruidstaart. Zo bespreken we in detail de concrete vormgeving van de taart, de gewenste smaken, het kleurenpalet en decoratie. 

Een bruidstaart op maat start vanaf € 6,00 per persoon, met een minimum van 30 personen. 

Bovenstaand startbedrag is louter indicatief. De uiteindelijke kostprijs is afhankelijk van het aantal gasten, de gewenste decoratie en andere bijzonderheden. 

Verkies je toch wat meer variatie? Kies dan voor een dessertbuffet waarin je jouw gasten van verschillende dessertjes kan laten proeven. Je kan ook kiezen voor the best of both worlds en een bruidstaart op maat de eyecatcher maken van jouw dessertbuffet. 

Neem ter inspiratie alvast eens een kijkje bij onze specials hieronder en bij onze ambachtelijke taarten, cupcakes en zelfgemaakte lekkernijen.

We houden steeds rekening met voldoende balans en variatie in smaken en texturen. Er gaat niets de deur uit dat we niet zelf op tafel zouden zetten.

Een dessertbuffet kan vanaf € 8,50 per persoon (excl. eventuele bruidstaart op maat).

Bovenstaand startbedrag is louter indicatief. De uiteindelijke kostprijs is afhankelijk van het aantal gasten, de gewenste decoratie en andere bijzonderheden. 

Niets geeft ons meer voldoening dan gasten in de watten te leggen en te zien hoe ze genieten van heerlijke desserts in een gezellig kader!

Door te kiezen voor onze all-in formule, nemen wij met plezier alle praktische beslommeringen uit jouw handen. Voor een supplement vanaf €4,00 per persoon zorgen wij voor bediening aan het dessertbuffet en een romantische aankleding.

Met oog voor detail versieren we het dessertbuffet met tafellakens, bloemen of vers fruit, al naargelang het gekozen thema. We brengen onder andere mooie taartschotels, étagères en bijpassend servies mee.

Het supplement komt bovenop de kostprijs van de desserts en omvat aankleding, servies en bediening voor minimum 2 uur. 

Bovenstaand startbedrag is louter indicatief. De uiteindelijke kostprijs is afhankelijk van het aantal gasten, de locatie en de duur.

onze specials

Toren van Macarons

Flower Ruffle taart

Taart met suikerbloemen

Bruidstaart met suikerbloemen

Flower   Cupcakes

cupcakes

Handgemaakte Koekjes