Taarten en zoete lekkernijen

Mandje van de Paashaas

Did SomeBunny say Chocolate? We've got you covered.

Ons mandje in de vorm van een konijntje (mét pluizig staartje!) is boordevol gevuld met lekkere chocolade-eitjes met verschillende smaken, grote en kleine romantische chocolade figuren, fruit- en suikerkipjes en lolly's. 

Aan jou de keuze! Geef het gevulde mandje zo cadeau, of help de paashaas even een handje door de inhoud eerst te verstoppen en de gelukkige vervolgens op pad te sturen met het mandje in de hand.

Ons uniek mandje maakt het paaseieren rapen alleen maar leuker én ook handiger. Met de oren van het konijntje kan je het mandje dichtknopen zodat de chocolade veilig opgeborgen blijft. Het is ook een duurzaam mandje van stevig materiaal met een zachte katoenen voering, dat zeker nog voor vele jaren plezier zorgt!

Allergenen
Gluten, lactose, ei, melk, room
Opgelet: al onze desserten worden bereid in dezelfde keuken. Ze kunnen sporen van andere allergenen bevatten.

Prijs

EUR 47,50 per mandje 

Beperkte voorraad, wees er snel bij!

Deze foto is bij wijze van voorbeeld. Andere gelijkaardige en gelijkwaardige samenstellingen zijn mogelijk al naargelang de voorraad. Er is steeds ruime variatie in de chocolade. 

Praktische informatie Pasen

Langskomen in de winkel

Onze winkel is intussen helemaal in de sfeer van de lente! Je kan dus kennismaken met het volledige assortiment voor Pasen door gewoon langs te komen in de winkel tijdens de openingsuren.

Let wel, onze toonbank is uitzonderlijk gesloten tijdens het weekend van 18 en 19 maart. 

Bestellen en Ophalen

Hoewel ons volledig assortiment enkel in de winkel te bekijken is, is het ook mogelijk om bestellingen telefonisch of via e-mail te plaatsen. Dat kan uiteraard enkel voor zover de voorraad strekt. 

Je bestelling is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen.

Je kan je bestelling ophalen tijdens de openingsuren van de winkel. Let wel, onze toonbank is uitzonderlijk gesloten tijdens het weekend van 18 en 19 maart, maar het ophalen van bestellingen op het afgesproken tijdstip is wel mogelijk. 

Betalen

Betalingen met bancontact zijn niet mogelijk, wel via de bank-app (QR code) of cash.

Bij bestellingen kan het bedrag ook op voorhand overgeschreven worden op naam van De Zoete Ridder – IBAN BE28 0689 0617 3320 met vermelding van je naam en voornaam.