Taarten en zoete lekkernijen

Feest bij je thuis

Geniet van onze all-in service. Jij stelt het dessertbuffet samen op maat van jouw kleine of grote gasten. Wij zorgen voor de catering, een verzorgde aankleding en de bediening tijdens het feest.

Stel je dessertbuffet samen

Kies uit onze ambachtelijke taarten, cupcakes en zelfgemaakte lekkernijen en stel een assortiment samen om duimen en vingers van af te likken.

Teveel keuze? Contacteer ons en we helpen je om een gevarieerde zoete tafel voor elk publiek samen te stellen.

Geniet van je feest

Gasten in de watten leggen en zien hoe ze genieten van heerlijke desserts en mooie versieringen, wij vinden dat heerlijk! Wij zorgen voor een gezellige, romantische aankleding. Met oog voor detail versieren we het dessertbuffet met tafellakens, mooie bloemen of vers fruit. We brengen ook slingers, een mooie taartschep en bijpassend servies mee.

Op het afgesproken tijdstip staan we voor je deur met dagverse, zelfgemaakte desserts en versieringen. We bedienen je gasten tijdens het feest en nemen, na afloop, al het servies terug mee naar huis. Je hoeft dus zelfs niet af te wassen achteraf!

Praktisch

  • Deze all-in formule start vanaf € 4,00 per persoon voor een feest van 2 uur. De prijs is afhankelijk van het aantal gasten, de duur van je feest en je woonplaats.
  • De aankleding van het dessertbuffet, feestelijk servies en bediening zijn inbegrepen. Onze desserts bestel je apart.
  • Wij werken enkel op maat. Plaats daarom je bestelling minstens 1 week op voorhand, zodat we de tijd hebben om alle verse ingrediënten in huis te halen.

Contacteer ons via info@dezoeteridder.be of 0472 40 98 46. Vertel ons jouw plannen en wij bezorgen je een vrijblijvend voorstel voor een gezellig feest bij je thuis.