Taarten en zoete lekkernijen

Verjaardagsfeest

Dit jaar je verjaardag extra feestelijk vieren met een dessertbuffet van handgemaakte taarten en dagverse zoetigheden? Jij stelt een assortiment samen om duimen en vingers van af te likken, wij maken alles dagvers voor je klaar.

Stel een dessertenbuffet samen
Kies uit onze ruime selectie ambachtelijke taarten, homemade cupcakes en zelfgemaakte lekkernijen.

Op zoek naar een gepersonaliseerde verjaardagstaart of krijg je graag advies bij het samenstellen van een dessertbuffet? Contacteer ons en we denken met jou mee.

Bestellen
Wij werken enkel op maat. Plaats daarom je bestelling minstens 1 week op voorhand, zodat we de tijd hebben om alle verse ingrediënten in huis te halen.

Levering
We leveren het dessertenbuffet dagvers bij jou thuis. We leveren gratis in een straal van 10 km rondom Tienen. Voor leveringen buiten die zone rekenen wij een leveringskost aan van € 0,35/km boven de 10 kilometer.

Contacteer ons via info@dezoeteridder.be of 0472 40 98 46. Geef je bestelling door, vermeld je locatie en leverdatum en wij bezorgen je een totaalprijs inclusief levering.

Feest bij je thuis
Benieuwd naar onze all-in service? Met deze formule zorgen we niet alleen voor de catering, maar ook voor een verzorgde aankleding en bediening tijdens het feest.